Homepage
Webshop
Permanente make-up
Microblading/Powder Brows
BB Glow
Definitieve ontharing
Couperose
Pigmentvlekken
Rimpelcorrecties
U-S Therapy Face & Body
Rimpelopvulling
Cellulite/ figuurcorrectie
Hypnose
Geschenkartikelen
Prijslijst
Juwelen Miracles
Merken/Producten
PinPointe footlaser
Bleachen tanden
Foto's Gently Cosmetics
Nieuws
Contacteer ons

Gently Cosmetics
Rijkelstraat 48
3550 Zolder
tel.: 011 / 52 68 80

U-S Therapy- Utrasound facelift
U-S Therapy (ultrasound) - Face&Body

Niet chirurgische behandeling voor het liften en verstevigen van de verslapte huid rond de ogen, het gelaat, de kin contour, de hals, decolleté en lichaam.

NIEUW!!! Nu dus ook voor de versteviging van het lichaam en verwijderen van cellulitis.

Het verschil tussen onze vorige U-S Facelift en de U-S Therapy is dat we meer onderhuidse puncties kunnen aanbrengen waardoor het resultaat nu
nog groter en vlugger zichtbaar is.
Wij onderscheiden ons dus ook met andere Ultrasound of HIFU toestellen doordat wij daadwerkelijk tot in de SMAS laag werken.

 Vorige U-S facelift

Nieuwe U-S Therapy Face&Body

 
               

US-Therapy is een nieuwe niet-invasieve behandelmethode op basis van ultrageluid voor contouring en lifting van de huid. 

Een behandeling is heel geschikt voor het liften van wenkbrauwen, het verbeteren van kaaklijncontouren en het verstrakken van onderkin en hals. Een behandelmethode voor vrouwen of mannen die een milde lifting willen zonder incisies.

Werking

US-Therapy levert direct thermische energie in het onderhuids weefsel. Er worden onderhuidse puncties in het collageen aangebracht waarbij de textuur van de huid verbetert. Meteen na de behandeling is 20% van het resultaat zichtbaar. Het echte resultaat wordt bereikt na 3 - 9 maanden. Het bereikt letterlijk de resultaten van een facelift zonder enige invasieve chirurgie of injecties.
Bij het lichaam worden de armen, buik, benen en billen gelift en verstevigd alsook het teveel aan vet verwijderd. Ook zeer effectief voor het verwijderen van cellulitis

Resultaat

Verstrakking is direct al zichtbaar, maar wordt steeds duidelijker en na 3-9 maanden is het uiteindelijke resultaat bereikt. Daarvoor is één behandeling voldoende.

Bij het lichaam zijn 3 tot 5 behandelingen nodig.


De foto's hieronder zijn genomen bij ons in het instituut voor de behandeling en direct erna

 
Voor                                                                              Na 
 
      
Na                                                                                Voor
 

   
   

 

  


Hoeveel behandelingen heeft u nodig?

Gelaat:1 behandeling van ongeveer 30 tot 60 minuten. Een vervolgbehandeling na minimaal 6 maanden is afhankelijk van de ernst van de huidverslapping en de leefstijl (zoals roken, zonblootstelling, en slaapgedrag). 

Lichaam: 3 tot 5 behandelingen van ongeveer 30 tot 60 min. Naargelang de zone die moet behandeld worden. Vervolgbehandeling na 4 weken. Het aantal behandelingen gaat afhangen van de ernst van de huidverslapping en de aard van de cellulitis.
De behandeling werkt op het bindweefsel in het onderhuidse vetweefsel. Het kan dus zonder problemen gecombineerd worden met behandelingen van de opperhuid en de lederhuid. Gecombineerd met Botox, filling, Fractional Laserbehandelingen kan het verjongend effect van
US-Therapy zelfs nog verder versterkt worden.

Behandelzones

Een US-Therapy behandeling is heel geschikt voor het liften van wenkbrauwen, het verbeteren van kaaklijncontouren en het verstrakken van onderkin,hals, armen, billen, benen, buik..

 

Amerikaans wetenschappelijk onderzoek toonde aan dat na 1 behandeling bij 9 van de 10 patiënten een significant zichtbare lift van de wenkbrauw te zien was. Tevens gingen de oogleden minder hangen en kregen patiënten een jongere meer open blik. Ook de wangen, de kaaklijn en de hals waren zichtbaar gelift.

FAQ

Wat is Ultra-Sound Therapy?
 • Van ons gelaat is veel af te lezen. Hoewel rimpels een associatie opwekken van levenservaring, lijkt een verslapte huid meer te duiden op vermoeidheid. Chirurgische ingrepen waren altijd al een optie – maar nu is er de Ultra-Sound Therapy, een niet-invasieve methode met ultrasone geluidspulsen, die het effect van tijd en zwaartekracht op uw huid tegenwerkt.
 • De 60 minuten durende Ultra-Sound Therapy behandeling maakt gebruik van de kracht van het lichaam om zichzelf te regenereren. Stap voor stap worden de huid en het onderliggende weefsel hersteld en gelift.
Hoe werkt de Ultra-Sound Therapy ?
 • Net als met andere Ultrasoundbehandelingen wordt een vlakke ultrasoundkop op uw huid geplaatst. Vervolgens wordt een warmteontwikkeling opgewekt precies in de collageenlaag.
 • Het effect van de warmteontwikkeling op het collageen is een verstrakking van deze huidlaag, waardoor er geleidelijk een natuurlijke lifting van de huid ontstaat. Het huidoppervlak zelf raakt daarbij niet beschadigd en er zal dus ook zo goed als geen roodheid of zwelling ontstaan.
Wat is het verschil met andere niet-chirurgische methoden ?
 • Ultra-Sound Therapy is de enige methode voor huidvernieuwing, waarbij gebruik gemaakt wordt van geluidsgolven voor de verhitting van dieper liggende huidlagen.
  Er is geen effect op de pigmentbestanddelen in de huid en er wordt geen laagje van de huid verwijderd.
 • De behandeling is niet invasief, we snijden niet in de huid. Daardoor is er ook geen herstelperiode nodig.
 • Direct na de behandeling is er aan de buitenkant van de huid dus niet te zien dat een behandeling heeft plaatsgevonden. US-Therapy is een bewezen technologie waarbij alleen weefsel met het grootste reactievermogen gestimuleerd wordt voor een liftend effect.
Hoe voelt het aan ?
 • Voor iedereen is het gevoel tijdens de behandeling verschillend. Patiënten omschrijven een gevoel van tijdelijke prikkeling en warmte onder de huid.
Wat kan ik meteen na de behandeling verwachten ?
 • U kunt meteen uw dagelijkse werkzaamheden weer oppakken en hoeft geen bijzondere maatregelen te nemen. Direct na de behandeling kan uw huid een beetje rood zien door de verhoogde doorbloeding, maar dit verdwijnt binnen enkele uren. Blauwe plekken zijn een zeldzaamheid. U kunt gedurende een week een licht beurs gevoel hebben, maar daarvan is niets zichtbaar voor uw omgeving.
Is Ultra-Sound Therapy veilig ?
 • Er wordt in de geneeskunde al meer dan 50 jaar gebruik gemaakt van ultrasound technologie. In klinische studies is de veiligheid van deze nieuwe toepassing bewezen.
Welke resultaten kan ik op termijn verwachten ?
 • Met één behandeling wordt het regeneratieproces op gang gebracht, maar het eindresultaat is na drie tot negen maanden pas volledig. In een klinische studie van de FDA werd bij negen van de tien patiënten geconstateerd, dat de wenkbrauwlijn duidelijk gelift was. Hierdoor werd de verslapping van de oogleden gereduceerd en ontstond een opener en jeugdiger uiterlijk van de oogregio. Kraaienpootjes verstrijken en wallen onder de ogen nemen af.
 • Ook op andere plaatsen van het gelaat en de hals was de huid volgens de behandelde cliënten steviger en strakker en voelde prettiger aan. Er is geen enkele niet-invasieve methode waarmee je dezelfde resultaten kunt bereiken als met een chirurgische ingreep, maar er is nu wel een niet-invasieve methode waarmee een opmerkelijke huidversteviging en daadwerkelijke lifting bereikt kan worden.
Voor wie is Ultra-Sound Therapy geschikt ?
 • US-Therapy is geschikt voor patiënten met een huid, die enigszins verslapt is en minder stevig aanvoelt. Een verlaagde wenkbrauwlijn of verslapte oogleden zijn vaak de eerste tekenen van een huidverslapping. In overleg met de specialist wordt besproken wat het resultaat voor u kan zijn.
Deze site werd gemaakt met TwoStepWeb v1.71  | Inhoud door Schoonheidssalon Gently  | Alle rechten voorbehouden  | Gebruiksvoorwaarden