Homepage
Permanente make-up/ Microblading
Definitieve ontharing
Couperose
Pigmentvlekken
Rimpelcorrecties
U-S facelift
Ultimate
Rimpelopvulling
Micro-needling
Spray tanning
Cellulite/ figuurcorrectie
Prijslijst
Geschenkartikelen
Juwelen Miracles
Merken/Producten
Foto's
Nieuws
Promoties
Contacteer ons

Schoonheidssalon Gently
Meylandtlaan 143
3550 Zolder
tel.: 011 / 52 68 80

U-S facelift- Utrasound facelift
U-S facelift (ultrasound facelift)

Niet chirurgische behandeling voor het liften en verstevigen van de verslapte huid rond de ogen, het gelaat, de kin contour, de hals en het décolleté

US-Facelift is een nieuwe niet-invasieve behandelmethode op basis van ultrageluid voor contouring en lifting van de huid. Het bezit zowel een diagnostische als een therapeutische toepassing.

Een behandeling is heel geschikt voor het liften van wenkbrauwen, het verbeteren van kaaklijncontouren en het verstrakken van onderkin en hals. Een behandelmethode voor vrouwen of mannen die een milde lifting willen zonder incisies.

Werking

US-Facelift levert direct thermische energie in het onderhuids weefsel. Er worden onderhuidse puncties in het collageen aangebracht waarbij de textuur van de huid verbetert. Meteen na de behandeling is 20% van het resultaat zichtbaar. Het echte resultaat wordt bereikt na 3 - 9 maanden. Het bereikt letterlijk de resultaten van een facelift zonder enige invasieve chirurgie of injecties.

Resultaat

Verstrakking is direct al zichtbaar, maar wordt steeds duidelijker en na 3-9maanden is het uiteindelijke resultaat bereikt. Daarvoor is één behandeling voldoende.

De foto's hieronder zijn genomen bij ons in het instituut voor de behandeling en direct erna

 
Voor                                                                                                Na 
 
  Voor

 Na
  

Hoeveel behandelingen heeft u nodig?

1 behandeling van ongeveer 30 tot 60 minuten. Een vervolgbehandeling na minimaal 6 maanden is afhankelijk van de ernst van de huidverslapping en de leefstijl (zoals roken, zonblootstelling, en slaapgedrag).

De behandeling werkt op het bindweefsel in het onderhuidse vetweefsel. het kan dus zonder problemen gecombineerd worden met behandelingen van de opperhuid en de lederhuid. Gecombineerd met Botox, filling, Fractional Laserbehandelingen kan het verjongend effect van US-Facelift zelfs nog verder versterkt worden.

Behandelzones

Een US-Facelift behandeling is heel geschikt voor het liften van wenkbrauwen, het verbeteren van kaaklijncontouren en het verstrakken van onderkin en hals.

Amerikaans wetenschappelijk onderzoek toonde aan dat na 1 behandeling bij 9 van de 10 patiënten een significant zichtbare lift van de wenkbrauw te zien was. Tevens gingen de oogleden minder hangen en kregen patiënten een jongere meer open blik. Ook de wangen, de kaaklijn en de hals waren zichtbaar gelift.

FAQ

Wat is Ultra-Sound Facelift ?
 • Van ons gelaat is veel af te lezen. Hoewel rimpels een associatie opwekken van levenservaring, lijkt een verslapte huid meer te duiden op vermoeidheid. Chirurgische ingrepen waren altijd al een optie – maar nu is er de Ultra-Sound Facelift, een niet-invasieve methode met ultrasone geluidspulsen, die het effect van tijd en zwaartekracht op uw huid tegenwerkt.
 • De 60 minuten durende Ultra-Sound Facelift behandeling maakt gebruik van de kracht van het lichaam om zichzelf te regenereren. Stap voor stap worden de huid en het onderliggende weefsel hersteld en gelift.
Hoe werkt de Ultra-Sound Facelift ?
 • Net als met andere Ultrasoundbehandelingen wordt een vlakke ultrasoundkop op uw huid geplaatst. Vervolgens wordt een warmteontwikkeling opgewekt precies in de collageenlaag.
 • Het effect van de warmteontwikkeling op het collageen is een verstrakking van deze huidlaag, waardoor er geleidelijk een natuurlijke lifting van de huid ontstaat. Het huidoppervlak zelf raakt daarbij niet beschadigd en er zal dus ook zo goed als geen roodheid of zwelling ontstaan.
Wat is het verschil met andere niet-chirurgische methoden ?
 • Ultra-Sound Facelift is de enige methode voor huidvernieuwing, waarbij gebruik gemaakt wordt van geluidsgolven voor de verhitting van dieper liggende huidlagen.
  Er is geen effect op de pigmentbestanddelen in de huid en er wordt geen laagje van de huid verwijderd. De behandeling is niet invasief, we snijden niet in de huid. Daardoor is er ook geen herstelperiode nodig.
 • Direct na de behandeling is er aan de buitenkant van de huid dus niet te zien dat een behandeling heeft plaatsgevonden. US-Facelift is een bewezen technologie waarbij alleen weefsel met het grootste reactievermogen gestimuleerd wordt voor een liftend effect.
Hoe voelt het aan ?
 • Voor iedereen is het gevoel tijdens de behandeling verschillend. Patiënten omschrijven een gevoel van tijdelijke prikkeling en warmte onder de huid.
Wat kan ik meteen na de behandeling verwachten ?
 • U kunt meteen uw dagelijkse werkzaamheden weer oppakken en hoeft geen bijzondere maatregelen te nemen. Direct na de behandeling kan uw huid een beetje rood zien door de verhoogde doorbloeding, maar dit verdwijnt binnen enkele uren. Blauwe plekken zijn een zeldzaamheid. U kunt gedurende een week een licht beurs gevoel hebben, maar daarvan is niets zichtbaar voor uw omgeving.
Is Ultra-Sound Facelift veilig ?
 • Er wordt in de geneeskunde al meer dan 50 jaar gebruik gemaakt van ultrasound technologie. In klinische studies is de veiligheid van deze nieuwe toepassing bewezen.
Welke resultaten kan ik op termijn verwachten ?
 • Met één behandeling wordt het regeneratieproces op gang gebracht, maar het eindresultaat is na drie tot negen maanden pas volledig. In een klinische studie van de FDA werd bij negen van de tien patiënten geconstateerd, dat de wenkbrauwlijn duidelijk gelift was. Hierdoor werd de verslapping van de oogleden gereduceerd en ontstond een opener en jeugdiger uiterlijk van de oogregio. Kraaienpootjes verstrijken en wallen onder de ogen nemen af.
 • Ook op andere plaatsen van het gelaat en de hals was de huid volgens de behandelde cliënten steviger en strakker en voelde prettiger aan. Er is geen enkele niet-invasieve methode waarmee je dezelfde resultaten kunt bereiken als met een chirurgische ingreep, maar er is nu wel een niet-invasieve methode waarmee een opmerkelijke huidversteviging en daadwerkelijke lifting bereikt kan worden.
Voor wie is Ultra-Sound Facelift geschikt ?
 • US-Facelift is geschikt voor patiënten met een huid, die enigszins verslapt is en minder stevig aanvoelt. Een verlaagde wenkbrauwlijn of verslapte oogleden zijn vaak de eerste tekenen van een huidverslapping. In overleg met de specialist wordt besproken wat het resultaat voor u kan zijn.
Deze site werd gemaakt met TwoStepWeb v1.71  | Inhoud door Schoonheidssalon Gently  | Alle rechten voorbehouden  | Gebruiksvoorwaarden