Homepage
Webshop
Permanente make-up
Microblading/Powder Brows
BB Glow
Definitieve ontharing
Couperose
Pigmentvlekken
Rimpelcorrecties
Cellulite/ figuurcorrectie
Geschenkartikelen
Prijslijst
Juwelen Miracles
Merken/Producten
PinPointe footlaser
Hypnose
Bleachen tanden
Foto's Gently Cosmetics
Nieuws
Contacteer ons

Gently Cosmetics
Rijkelstraat 48
3550 Zolder
tel.: 011 / 52 68 80

Collagen lift Paris

                Ook online te bestellen met Gratis levering!!

 

Collagen Lift ™ Paris is een dagelijks drinkbaar collageen supplement dat klinisch bewezen rimpels tot 50% vermindert en de elasticiteit en hydratatie van de huid verbetert.

PRODUCT WERKZAAMHEID

Before, Day 0  |   After, Day 60

 WAT IS COLLAGEEN?
Collageen is een lijmvormend eiwit dat één van de hoofdbestanddelen (70%) van het bindweefsel in de menselijke huid is. Het wordt aangemaakt door de fibroblasten, speciale cellen in dit bindweefsel. De collageenvezels vormen een netwerk waaraan de huid haar stevigheid, textuur, dikte en weerstand ontleent. Collageen is ook verantwoordelijk voor het vernieuwingsproces van de huid. Naarmate we ouder worden neemt de collageenproductie af wat zorgt voor verlies van volheid van de huid en toename van rimpels.

Verisol® Collageen wordt gemakkelijk geabsorbeerd door het spijsverteringsstelsel en is daardoor onmiddellijk beschikbaar om door huid te worden opgenomen. Collagen Lift™ Paris maakt het daarom mogelijk om de totale hoeveelheid lichaamscollageen te verhogen en het huidverouderingsproces om te keren.

In 2013 publiceerden de fabrikanten van Verisol® Collageen, het hoofdingrediënt van Collageen Lift™ Paris, twee klinische onderzoeken waarbij het effect van Verisol® op de huid werd getest. Naast een krachtige anti-oxidantieve werking, verbetert Verisol® de biologische functies van de huid, stimuleert de toename van callogeendichtheden, blokkeert de collageenafname in de huid en vermindert rimpels tot wel 50%. 

Collageen en elastine zijn de belangrijkste componenten voor het behoud van de structuur, de stevigheid en de elasticiteit van de huid en zij hebben rechtstreeks invloed op de vorming van rimpels.
Professor E. ProkschWAAROM COLLAGEN LIFT™ PARIS?

10 REDENEN OM VOOR COLLAGEN LIFT™ PARIS TE KIEZEN

 1. Collageen is de belangrijkste structurele component van de huid, en is van invloed op haar voorkomen en structuur.
 2. Op ongeveer 30-jarige leeftijd begint de collageen productie af te nemen en gedurende de menopauze is het verlies van collageen ongeveer 2% per jaar. In de eerste 5 jaar van de menopauze verliezen vrouwen ongeveer 30% van hun huidcollageen.
 3. Het verhogen van de totale hoeveelheid collageen in het lichaam heeft een bewezen anti-verouderingseffect op de huid.
 4. Klinische testen laten zien dat het voeden van de huid van binnenuit een significante en langdurige verbetering van de huidconditie oplevert.
 5. Het geheim van het verjongende effect van Collagen Lift™ Paris zijn Verisol Bioactieve Peptides®. Bioactief betekent dat de peptiden veel kleiner zijn dan reguliere collageen moleculen, waardoor ze makkelijk worden opgenomen door de huid.
 6. Het gebruik van de aangewezen dosis Collagen Lift™ Paris heeft een bewezen effect op de huid en het verminderen van rimpels en de verbetering en hydratatie van de huid.
 7. Oppervlakkige gezichtscrèmes hebben geen bewezen effect op de verbetering van de elasticiteit op de lange duur, omdat zij de huid niet diep genoeg kunnen binnendringen.
 8. Collageen Lift™ Paris bevat Verisol® waarvan bewezen is dat het de collageenproductie van de huid stimuleert en in stand houdt.
 9. Collagen Lift™ Paris is verrijkt met Ulva Mediterranea zeewier dat niet alleen de collageenproductie stimuleert maar ook voorziet van essentiële aminozuren, antioxidanten en mineralen. Het helpt bij droge en geïrriteerde huid en het bevat de UV-beschermende pigmenten carotenoïden, chlorofyl en xanthofyl.
 10. Collagen Lift™ Paris bevat Vitamine C dat essentieel is voor het stimuleren ??van de productie van collageen binnenin de huid; het is daarnaast een krachtige antioxidant die de cellen ontdoet van vrije radicalen.


TESTIMONIAL

Ik ben Collagen Lift ™ Paris beginnen te gebruiken en in de eerste 3 weken merkte ik dat mijn huid gladder was en dat mijn gezicht voller werd. In dit stadium merkten mijn vrienden dat “mijn ogen er geweldig uitzagen.”.

Na 6 weken was de roodheid op mijn wangen minder prominent en mijn huid was stralender.

Aan het eind van 8 weken, waren sommige lijnen op de hoeken van de ogen verkort, de lijnen rond mijn mond werden minder prominent en de frons tussen mijn wenkbrauwen was veel kleiner. Bovendien kreeg mijn hele lichaam een gestroomlijnde look, wat betekent dat Collagen Lift ™ Paris mijn huid van top tot teen verbeterde. Ik heb niks veranderd met betrekking tot mijn voeding of sport, maar nam elke dag 30 minuten voor het ontbijt een ampul met een beetje water.

Ik zou Collagen Lift ™ Paris zeker aanraden voor iedereen boven de 40 die er graag jonger uit wil zien.

Annette Delport, Cape Town

 Huidveroudering betekent een verlies van collageen in de huid. In tegenstelling tot crèmes en serums die van buitenaf werken kan u vanaf nu het verouderingsproces door middel van voeding vertragen.

Collagen Lift ™ Paris is een dagelijks drinkbaar collageen supplement dat klinisch bewezen rimpels tot 50% vermindert en de elasticiteit en hydratatie van de huid verbetert. De formule wordt gemaakt in Frankrijk en bevat een krachtige combinatie van Verisol® collageen , Ulva Mediterranea zeewier (Ulvaline® , geoogst in het zuiden van Frankrijk) en vitamine C.


Meng dag
elijks 1 ampul Collagen Lift™ Paris in een glas met water of fruitsap en ga er jonger uitzien. Zichtbare resultaten binnen 3 tot 6 weken.

   
 
 
 
 
 
 
 
 

Ook Hanne Troonbeeckx gebruikt Collagen Lift  Paris!

 
 
Véronique De Kock
 
Katja Retsin


FAQ

V: Wat is de oorsprong van het collageen dat in Collagen Lift ™ Pariswordt gebruikt?

A: Verisol® collageen wordt gewonnen uit koeien. Collagen Lift ™ Paris is daarom niet geschikt voor vegetariërs of veganisten.

V: Welke soort collageen is het beste voor de huid en voor het haar?

A: Collageen type I, zoals in Collagen Lift ™ Paris, is het beste type collageen voor gebruik als huid- en haarsupplementen. Het is geweten dat collageen is zorgt voor stevigheid en elasticiteit van de huid, en dat met het ouder worden de aanmaak van collageen vermindert wat leidt tot rimpels.

V: Hoe lang duurt het voordat ik resultaten zal zien?

A: De testresultaten tonen een zichtbare verbetering van de huidconditie en vermindering van rimpels binnen 4 weken, dit bij dagelijkse inname.

V: Waarom zijn zeewier extract en vitamine C toegevoegd?

A: We voegen Ulva Mediterranea toe, een zeewier geoogst in het zuiden van Frankrijk, om de huid te assisteren bij het absorberen van de collageen en omdat het rijk is aan essentiële aminozuren, calcium, magnesium en zink, en ook de UV-beschermende pigmenten carotenoïden, chlorofyl en xanthofylen. We voegen Vitamine C toe om te assisteren bij de productie van collageen in de dermis. Daarnaast is het ook een krachtig antioxidant dat de cellen ontdoet van vrije radicalen en de huidconditie verbetert .

V: Wanneer moet ik beginnen met het innemen van Collagen Lift ™ Paris?

A: Collageen is het belangrijkste structurele component van de huid. Verlies van collageen begint rond leeftijd van 30 jaar en collageen gaat met 2% per jaar verloren na de menopauze. (2)

V: Ik heb gelezen dat collageen niet kan worden verteerd door het lichaam.

A: Het geheim van de verjongende werking van Collagen Lift ™ Paris is Verisol Bioactive Collageen Peptides®. Bioactief betekent dat de gehydrolyseerde peptiden veel kleiner zijn dan gewone collageenmoleculen. Zo kunnen ze sneller worden geabsorbeerd door het lichaam, via het spijsverteringskanaal, om daarna door te dringen tot de diepe dermis collageen huidlaag.

V: Zijn er bijwerkingen?

A: Er zijn geen gemelde bijwerkingen van het nemen van Collagen Lift ™ Paris. De effecten tijdens zwangerschap zijn echter niet getest. Daarom is het voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven niet aanbevolen om te gebruiken. Als u twijfelt over de inname van Collagen Lift ™ Paris, raadpleeg dan eerst uw arts.

V: Waarom is Collagen Lift ™ Paris een vloeistof in plaats van een tablet?

A: Om de in onze klinische trials beschreven resultaten te behalen, is een dagelijkse dosis van 5g Verisol ® aanbevolen. In plaats van het innemen van 14 tabletten per dag (dat is het droog gewicht equivalent van de vereiste 5g), is Collagen Lift ™ Paris gemaakt als aangenaam smakende vloeistof, verpakt in een ampul.

V. Zal ik gewichtstoename ervaren door de inname van Collagen Lift ™ Paris?

A: Tijdens klinische studies gedaan op meer dan 1000 vrouwen heeft geen van hen gewichtstoename ervaren.

Collageen, een eiwit, moet u een vol gevoel geven na inname van het product. Bovendien wordt het zeewierextract Ulvaline® in Frankrijk gebruikt in veel detox- en gewichtsverlies producten.

V: Hoe smaakt Collagen Lift ™ Paris?

A: Het product heeft een sinaasappelsmaak en kan worden verdund met water of vruchtensap.

V: Wanneer is het beste moment van de dag om Collagen Lift ™ Paris in te nemen?

Het moet worden ingenomen op een lege maag, ofwel in de ochtend 30 minuten vóór het ontbijt of gewoon ’s nachts voor het slapen gaan.

V: Wat als ik stop met Collagen Lift ™ Paris?

A: Onze studies hebben aangetoond (1) dat 4 weken na de laatste inname rimpels en fijne lijnen significant verminderd blijven. Omdat de collageenproductie vertraagt ??op hogere leeftijd, zal een nieuwe kuur  na verloop van tijd nodig zijn.

V: Wat is de dagelijkse dosering?

De dagelijkse dosis is 5 gram Verisol ®, gelijk aan een ampul van Collagen Lift ™ Paris per dag.

V: Wat is het molecuulgewicht van de collageenpeptiden in Collagen Lift ™ Paris?

2.0 kD

V: Kan Collagen Lift ™ Paris worden genomen door zwangere vrouwen / vrouwen die borstvoeding geven?

A: Het product is niet getest op zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven en wordt daarom niet aanbevolen.

V: Is het geschikt voor vegetariërs?

A: Omdat het collageen in Collagen Lift ™ Paris wordt verkregen van koeien is het niet geschikt voor vegetariërs of veganisten.

V: Is het product getest op kwaliteit en veiligheid?

A: Ja. Zowel Verisol® en Collagen Lift ™ Paris zijn vervaardigd in Good Manufacturing Process (GMP) erkende installaties. GMP is een wereldwijde standaard voor de productie van levensmiddelen, alsmede bijbehorende industrieën. We passen internationaal erkende Good Manufacturing Practices (GMP) toe om de kwaliteit en de voedselveiligheid te garanderen. GMP omvat alle aspecten van de productie, met inbegrip van standaard operating procedures, people management en training, onderhoud van apparatuur en het hanteren van materialen. Het zorgt ervoor dat:
- onze producten voldoen aan alle kwaliteit-, veiligheid- en hygiëne-eisen,
- wij de volledige traceerbaarheid van ingrediënten kunnen bieden,
-wij consistente hygiënische omstandigheden binnen een gecontroleerde productieproces bieden.

V: Kan Collagen Lift ™ Paris worden ingenomen als ik medicatie neem?
A: Er zijn geen gemelde bijwerkingen van het nemen van Collagen Lift ™ Paris. Mocht u twijfelen over de inname van Collagen Lift ™ Paris, raadpleeg dan uw arts voordat u het product gebruikt.

V: Zijn er allergieën in verband met Collagen Lift ™ Paris?
A: Het zeewierextract bevat jodium en Collagen Lift ™ Paris wordt daarom niet aanbevolen voor mensen met een allergie voor jodium.
V: Kan Collagen Lift ™ Paris ingenomen worden bij glutenintolerantie?
A: Collagen Lift ™ Paris is glutenvrij. Mocht u twijfelen raadpleeg dan eerst uw arts voor inname van het product

13 reviews voor Collagen Lift

 1. 4 van 5

  Baiamonte laura – juni 15, 2016:

  Wil deze resultaat wel bewonderen bij mijzelf!!!

 2. 5 van 5

  S Lodewyck – mei 23, 2016:

  Het is een super product ! Ik Ben heel tevreden

 3. 5 van 5

  K Retsin – mei 20, 2016:

  Lenteschoonmaak! Zowel vanbinnen als vanbuiten … ?#‎collagenliftparis ?#‎greatstuff ?#‎doetwathetbelooft

 4. linda peeters – mei 19, 2016:

  Zou het graag bestellen

 5. 4 van 5

  B Smet – mei 18, 2016:

  Werkt inderdaad echt, nu nog werken aan het smaakje!

 6. 4 van 5

  Maria C – februari 1, 2016:

  Ik neem nu 3 weken Collagen Lift en ik merk dat mijn huid strakker wordt aan mijn armen. Opmerkelijk is dat ook mijn haar meer volume heeft! Ik zie ook al verbetering aan mijn gezicht…

 7. 5 van 5

  Julia – januari 26, 2016:

  Molto buono , ho provata e son molto contenta grazie mille !!!

 8. 5 van 5

  Antoinette D. – juli 6, 2015:

  I have been using Collagen Lift just over a month now. In the beginning I was very sceptic thinking how can something I drink actually make me look younger. I thought let me try it out.
  I got myself into the routine to have my collagen Lift ampoule next to me, so first thing in the morning when I wake up I drink it with a little bit of water. I thought it would taste strange, but no odd taste to it.
  After only using it for a few days I started to feel a difference in my skin. It was more hydrated and it felt more elastic. No more dry feeling to it (especially during the winter months).
  Soon after that, I started noticing my face becoming more youthful. Soft and smooth and lines everywhere became less and less noticeable.
  I would recommend this product to anyone, young and old. You will feel a difference on your skin as well as see it. I have not been this excited in ages over a product that actually delivers result.
  I am starting on the second month of this wonderful product and can

 9. Cathy C. – juni 26, 2015:

  My mum introduced me to Collagen Lift. Initially I was a bit hesitant, but after looking at the difference in my mum

 10. 5 van 5

  Patricia C. – juni 26, 2015:

  I moved to Johannesburg from Cape Town recently and due to the trauma of the move and the drastic weather change my skin took quite a toll. My neighbor recommended that I try collagen lift as I had mentioned how many new wrinkles I had gained. After trying it out for two and a half weeks, I started to notice the changes in my skin. It has started to look firmer and plumper and the deep wrinkles are starting to fill out. I started my daughter on it and we are both hooked. This truly is a fantastic product with the best results. Thanks so much!

 11. 5 van 5

  Direshni Moodley – juni 15, 2015:

  From the age of puberty I have always suffered with very dry skin. No matter the product I used or the amount, nothing worked as I’ve had to keep reapplying throughout the day.

  I decided to give Collagen Lift a try and received wonderful benefits. It took two weeks to start seeing a difference and using less product on my face. For the first time my skin isn’t dry and my hydration levels have drastically improved!

 12. 5 van 5

  Catherine – juni 4, 2015:

  My skin looks incredible after using this product for just 6 weeks! I definitely recommend it to anyone who wants to improve their skin and reduce wrinkles! 

 13. 5 van 5

Annette Delport – mei 12, 2015:

I took Collagen Lift for two months. Within the first 3 weeks I noticed that my complexion was brighter and my face was plumper.
At the end of 8 weeks, some of the lines at the corners of my eyes had shortened, the lines around my mouth became less prominent and one frown line between my eyebrows had shortened.

 

Deze site werd gemaakt met TwoStepWeb v1.71  | Inhoud door Schoonheidssalon Gently  | Alle rechten voorbehouden  | Gebruiksvoorwaarden