Homepage
Webshop
Permanente make-up
voor en na
advies
Apparatuur
prijzen
Microblading/Powder Brows
BB Glow
Definitieve ontharing
Couperose
Pigmentvlekken
Rimpelcorrecties
Cellulite/ figuurcorrectie
Hypnose
Geschenkartikelen
Prijslijst
Juwelen Miracles
Merken/Producten
PinPointe footlaser
Bleachen tanden
Foto's Gently Cosmetics
Nieuws
Contacteer ons

Gently Cosmetics
Rijkelstraat 48
3550 Zolder
tel.: 011 / 52 68 80

Advies over permanente make-up

Permanente make-up


Nabehandelingsadvies

Na de behandeling kan de huid rood of lichtjes opgezwollen zijn. De zwelling kan bij gevoelige personen ook nog de eerstvolgende dagen optreden. Om de zwelling te verminderen mag ijs of cold pack op de permanent make-up gelegd worden.

Opgelet: het ijs of cold pack nooit rechtstreeks op de permanent make-up (eerst een tissue, dan een wattedoekje en dan pas ijs of cold pack).


Gedurende 5dagen mag de permanent make-up niet in aanraking komen met water.


Gedurende de eerste week na de behandeling kunnen kleine korstjes op de geplaatste permanent make-up of beauty tattoo voorkomen. Deze mag men zeker niet afkrabben. De korstjes vallen na enkele dagen reeds af. Ter bescherming dient men de eerste vijf dagen volgend op de behandeling een verzorgende infectueuze zalf aan te brengen.


Gedurende deze eerste week:

  • geen maquillage aan brengen en dus ook de ogen niet reinigen

  • geen sauna nemen

  • geen zonnebeurt nemen

  • niet gaan zwemmen


De wenkbrauwen:

Na de pigmentatie zullen de wenkbrauwen te donker zijn, zolang de korstjes niet afgevallen zijn. Als alle korstjes weg zijn worden ze lichter. De zalf ’s morgens en
’s avonds aanbrengen.

De ogen:

De ogen kunnen na de permanent make-up gezwollen zijn. Bij gevoelige personen kan dit enkele dagen aanhouden. Er mag ijs of cold pack opgelegd worden, volgens de hierboven gegeven instructies. De zalf ’s morgens en ’s avonds aanbrengen. Als alle korstjes weg zijn, kan de eyeliner iets fijner en iets lichter van kleur zijn.
Deze kunnen wij bij de nabehandeling, indien gewenst verbreden.

Lippen:
De zalf ’s morgens en ’s avond aanbrengen. Gedurende de eerste 24 uren mag er uitsluitend met een rietje gedronken worden en niet gekust worden. Eten is geen probleem, wel direct na de maaltijd crème aanbrengen. Zolang er korstjes op de lipcontour zijn is deze te donker van kleur. Als de korstjes weg zijn, is het net of de contour verdwenen is. Maak u geen zorgen, na 2 weken wordt de gekozen kleur terug zichtbaar.

Belangrijk: u heeft koortsblaasjes. Onmiddellijk Zovirax zalf (apotheek) aanbrengen.


Ter info:

Na verloop van tijd zal de permanente make-up vervagen naargelang de gebruikte kleuren, hoe donkerder de kleur, des te trager treedt de vervaging op.
Voor een bijwerking binnen het 1 jaar krijgt men 50 % korting, binnen de 2 jaar 30 % en binnen de 3 jaar 20 % korting.


Nabehandeling:

Na een periode van minimum 4 weken kan u een nabehandeling laten uitvoeren. De maximum tijd voor een nabehandeling is 3 maanden. Indien u langer wacht zal een nabehandelingsprijs aangerekend worden.
Deze site werd gemaakt met TwoStepWeb v1.71  | Inhoud door Schoonheidssalon Gently  | Alle rechten voorbehouden  | Gebruiksvoorwaarden