Homepage
Webshop
Permanente make-up
Microblading/Powder Brows
BB Glow
Definitieve ontharing
Is de behandeling veilig?
Resutaten
Behandelvoorwaarden
Couperose
Pigmentvlekken
Rimpelcorrecties
Cellulite/ figuurcorrectie
Geschenkartikelen
Prijslijst
Juwelen Miracles
Merken/Producten
PinPointe footlaser
Hypnose
Bleachen tanden
Foto's Gently Cosmetics
Nieuws
Contacteer ons

Gently Cosmetics
Rijkelstraat 48
3550 Zolder
tel.: 011 / 52 68 80

Wordt het haar echt definitief verwijderd?
Wordt het haar echt definitief verwijderd?

De door u gewenste behandeling gebeurt d.m.v. licht. De pigmentstof melanine dat zich in het merg van de haar bevindt absorbeert het licht. Tijdens de absorptie wordt het licht omgezet in warmte. Deze warmte ontwikkeling wordt naar het haarzakje geleid. Het haarzakje sterft hierdoor af en kan geen nieuwe haar meer produceren. 
Bij een correct uitgevoerde behandeling zullen de actieve haarzakjes definitief zijn verwijderd.

Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van de dichtheid en de plaats van de ongewenste haargroei. Normaliter zijn tussen de 6 à 8 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat. Van de zichtbare haren bevinden zich niet alle haren in de actieve groeifase. Dit is de fase waarin een haar vernietigd kan worden. Per behandeling met de PLS3 wordt tussen de 60 en 90% van de haren in de juiste groeifase vernietigd.

Hoe lichter de huid en donkerder de haar, hoe sneller het gewenste resultaat zal worden. Bij dunnere en wat lichere haren zullen meerdere behandelingen nodig zijn.

Wanneer ongewenste haren regelmatig geharst of geëpileerd zijn is het mogelijk dat er meer behandelingen nodig zijn.

Het aantal behandelingen varieert dus en is ondermeer afhankelijk van huid-en haartype. Uw specialist kan u verder informeren.

Cliënten zijn zeer positief over de behandeling met de PLS3, ze hoeven niet meer te scheren, harsen of epileren en hebben dan ook geen last meer van pijnlijk ingegroeide haartjes, stoppeltjes, irritaties of ontstekingen.
Oksels, bikinilijn, bovenlip en kaaklijn, de PhotoNova PLS3 onthaart echt alles!

Deze site werd gemaakt met TwoStepWeb v1.71  | Inhoud door Schoonheidssalon Gently  | Alle rechten voorbehouden  | Gebruiksvoorwaarden