Homepage
Webshop
Permanente make-up
Microblading/Powder Brows
BB Glow
Definitieve ontharing
Is de behandeling veilig?
Resutaten
Behandelvoorwaarden
Couperose
Pigmentvlekken
Rimpelcorrecties
Cellulite/ figuurcorrectie
Geschenkartikelen
Prijslijst
Juwelen Miracles
Merken/Producten
PinPointe footlaser
Hypnose
Bleachen tanden
Foto's Gently Cosmetics
Nieuws
Contacteer ons

Gently Cosmetics
Rijkelstraat 48
3550 Zolder
tel.: 011 / 52 68 80

Behandelvoorwaarden
Behandelvoorwaarden
 

-Verandering in de hormoonhuishouding welke veroorzaakt kunnen worden door adolescentieperiode, menopauze, zwangerschap, bepaalde medicatie of ziektebeeld kunnen er toe leiden dat slapende haarfollikels aan worden gezet tot het produceren van haar.

-Zes weken voor de aanvang en tijdens de behandelingsperiode mag u de haren niet d.m.v. harsen of epileren verwijderen. U verwijdert dan haren in de juiste groeifase waardoor meerdere behandelingen nodig zullen zijn. Overtollige haren mogen alleen middels knippen of scheren verwijderd worden.

-Voor de behandeling mag het te behandelen gebied niet blootgesteld worden aan zon of zonnebank. Dit voor minimaal 6 weken! Ook het gebruik van een selftanner wordt sterk afgeraden.
Wij raden u het gebruik van een sunblock SPF30 aan welke zowel 's zomers als 's winters meerdere malen per dag aangebracht moet worden op het te behandelen gebied.

-Wij verzoeken u het te behandelen gebied 24 tot 48 uur voor de behadeling zorgvuldig te scheren. Het voorkomt onnodige huidirritatie en zal de effectiviteit verhogen.

-Wij verzoeken u ons op de hoogte te stellen van veranderingen in medicijngebruik en/of ziektebeelden. In geval van medicijngebruik verzoeken wij u de bijsluiter mee te nemen.

-Na iedere behandeling dienen de volgende punten in acht te worden genomen:
    * Niet baden in te warm water (sauna)
    * Het gebruik van een moisterizer of andere geadviseerde producten
    * Vermijd huidirritatie van het gehandelde gebied evenals krabben of scrubben.
    * Geen bezonning of bruining ten minste gedurende een week na de behandeling

Deze site werd gemaakt met TwoStepWeb v1.71  | Inhoud door Schoonheidssalon Gently  | Alle rechten voorbehouden  | Gebruiksvoorwaarden