Homepage
Webshop
Permanente make-up
Microblading/Powder Brows
BB Glow
Definitieve ontharing
Couperose
Pigmentvlekken
Rimpelcorrecties
Cellulite/ figuurcorrectie
Hypnose
Geschenkartikelen
Prijslijst
Juwelen Miracles
Merken/Producten
PinPointe footlaser
Bleachen tanden
Foto's Gently Cosmetics
Nieuws
Contacteer ons

Gently Cosmetics
Rijkelstraat 48
3550 Zolder
tel.: 011 / 52 68 80

Magic White

 Magic White

Revolutionaire methode om tanden te bleachen

100% veilig

Geen Peroxide
Geen Pijn
Geen Gevoeligheid

 
Wat is het bleachen van de tanden precies ?

Het bleachen van de tanden gebeurt door de combinatie van de tandblekende component MAGIC ZERO en het contact met het licht, rechtstreeks op het tandoppervlak De tandblekende componenten reinigen grondig het tandoppervlak en de aangetaste delen van de tand zonder evenwel het tandglazuur te beschadigen. De positieve effecten van de behandeling kunnen na 3 tot 6 maanden wegebben. U kunt de behandeling echter zo vaak herhalen als u wilt, aangezien het 100% cosmetische product het tandglazuur absoluut niet aantast

Werken in alle veiligheid:

De producten waar mee wordt gewerkt voldoen aan de CE normen en zijn 100% cosmetisch.

Hoelang duurt het voordat de klant resultaat kan verwachten van de behandeling?

Direct na behandeling met Magic Zero zijn de resultaten al te zien. De meeste patiënten die voor het eerst bij het bleachen van hun tanden gebruik maken van de combinatie Magic Zero en LED verlichting zien al na 21 minuten resultaat ( 2 tot 9 tinten verschil ) Grijze en zwarte tanden zijn moeilijker te bleachen dan gele tanden.

Hoelang blijven de tanden wit?

Gemiddeld blijven de tanden na de behandeling 3 tot 6 maanden wit. Dit hangt van de leefwijze van de klant af. De tanden zullen bv langer wit blijven als u geen thee, koffie, rode wijn drinkt en niet rookt. Als u witte tanden wilt blijven houden is het aangewezen om de behandeling 1 à 2 keer per jaar te herhalen.

Is de behandeling pijnloos?

Een behandeling met Magic Zero is geheel pijnloos.

Is tandblekende pasta uit de supermarkt efficiënt?

De meeste tandblekende pasta uit de supermarkt stellen u in staat het tandglazuur te reinigen, maar ze kunnen niet hetzelfde resultaat opleveren als een diepgaande behandeling met de Magic Zero door een specialist.
INSTITUUTBEHANDELING 99€ 

Resultaten 

Nu ook verkrijgbaar: de Personal home kit 50€

Magic Personal : De ultieme thuisbox voor Tanden whitening

7 blauwe LED lampen die het proces van het tanden whitening versnellen. Het resultaat is zichtbaar na de eerste sessie van 30 minuten. De lamp is uitgerust met een vibrerende motor (20.000 pulsaties per minuut), die de gel gelijkmatig over het gebit verdeeld en de reinigende werking van de gel versterkt. Inderdaad, onze nieuwste schuimende gel, is in staat is om de kleurstoffen uit de porieën van het glazuur te verwijderen zonder het te beschadigen. Hierdoor is het mogelijk om de tanden weer terug te brengen naar de originele kleur van het tandbeen. Deze diepe reinigingstechniek biedt onmiddellijk resultaat.


De box bevat materialen voor 3 thuisbehandelingen. De batterij heeft een beperkte levensduur. Het is raadzaam om de batterij na de behandeling te verwijderen. De Magic Personal werkt in sessies van 10 minuten, voor een behandeling van 30 minuten moet je de sessie van 10 minuten 3x herhalen. Bij voorkeur doe je de behandeling voor het slapen gaan. Het optimale resultaat zie je na de derde dag.


De werking ?
1. Spoel het mondstuk af met schoon water
2. Pak de 9 volt batterij uit (het is raadzaam om de batterij te verwijderen na gebruik)
3. Plaats het mondstuk op de lamp en de batterij in de lamp

4. Breng de gel aan op beide kanten van het 
    mondstuk (één gevulde lijn is genoeg).

5. Stop het in de mond en druk op de groene knop om de vibratie te starten.
6. De behandeling duurt 30 minuten. De Magic White thuiskit stopt na 10 minuten. U moet deze handeling 3x herhalen voor 30 minuten..
7. Spoelen.

BESTEL NU JE EIGEN HOME KIT

Deze site werd gemaakt met TwoStepWeb v1.71  | Inhoud door Schoonheidssalon Gently  | Alle rechten voorbehouden  | Gebruiksvoorwaarden