Homepage
Webshop
Permanente make-up
voor en na
advies
Apparatuur
prijzen
Microblading/Powder Brows
BB Glow
Definitieve ontharing
Couperose
Pigmentvlekken
Rimpelcorrecties
Cellulite/ figuurcorrectie
Hypnose
Geschenkartikelen
Prijslijst
Juwelen Miracles
Merken/Producten
PinPointe footlaser
Bleachen tanden
Foto's Gently Cosmetics
Nieuws
Contacteer ons

Gently Cosmetics
Rijkelstraat 48
3550 Zolder
tel.: 011 / 52 68 80

Permanente make-up verbetert uw natuurlijke uitstraling

Permanente make-up

een investering in uzelf!

Uw ogen, lippen en wenkbrauwen bepalen in belangrijke mate uw uitstraling. Vaak worden zij dan ook door make-up geaccentueerd. Permanente make-up, een unieke dermopigmentatietechniek, garandeert u een perfecte make-up onder alle omstandigheden. Het is een volkomen veilige methode en zonder problemen zelfs op de meest allergische huid toepasbaar. 


De behandeling

Voor het plaatsen van de permanente make-up wordt de huid grondig voorbereid en lokaal verdoofd. De vorm en de kleur van de aan te brengen make-up wordt op voorhand bepaald in overleg met de klant. Het aanbrengen van de permanente make-up duurt ongeveer 45 minuten. Lees meer »

Minimaal 4 weken na de eerste behandeling kan een correctie plaats vinden waarbij nog enkele accenten worden gelegd voor een optimaal resultaat. Deze correctie is eenmalig en is bij de kostprijs inbegrepen mits deze binnen 3 maanden na de eerste behandeling plaats vindt.


Ogen:
Deze worden met de permanente make-up techniek geplaatst. We werken uitsluitend met micro naalden. Deze verminderen de gevoeligheid aanzienlijk. Voor een mooi vol effect wordt het lijntje ook eerst volledig tussen de wimpers geplaatst.

Lippen:

Full lips & Shade

Nog mooier, natuurlijker en voller resultaat van de lippen ! Dankzij de nieuwe techniek & pigmenten.

Nieuwe generatie lip pigmenten met ongelooflijke retentie in de huid. Minimale afstoot tijdens de genezing. Xtreme Ombre Lip pigmenten zijn krachtige kleuren, maar hebben allemaal een doorschijnend karakter. Ze genezen niet als een stevig blok in de huid, maar geven een natuurlijk effect. Kan eventueel ook in 2 kleuren waarvan de liprand donkerder is en naar de binnenkant van de lippen word uitgewerkt met een lichtere shade.

* Ook lipcorrecties zijn mogelijk, zelfs extreme ongelijkheden kunnen weggewerkt worden !

Wenkbrauwen:
de wenkbrauwen kunnen met de microblading, powder brow of ombre techniek geplaatst worden.
meer info


Uw behandeling in vertrouwde handen

Het aanbrengen van permanente make-up vereist vakkundigheid en precisie. Goede apparatuur, gedegen scholing, kwaliteitsvolle kleurstoffen en dit te samen met onze jaren lange ervaring garanderen een zeer mooi resultaat. Alle behandelingen worden uitgevoerd met steriele materialen.

Wil je graag meer informatie over permanente make-up? Bel ons op 011/526880 of gebruik ons contactformulier.

Deze site werd gemaakt met TwoStepWeb v1.71  | Inhoud door Schoonheidssalon Gently  | Alle rechten voorbehouden  | Gebruiksvoorwaarden