Homepage
Webshop
Permanente make-up
voor en na
advies
Apparatuur
prijzen
Microblading
Definitieve ontharing
Couperose
Pigmentvlekken
Rimpelcorrecties
Cellulite/ figuurcorrectie
Prijslijst
Geschenkartikelen
Juwelen Miracles
Merken/Producten
PinPointe footlaser
Bleachen tanden
Foto's Gently Cosmetics
Nieuws
Promoties
Contacteer ons

Gently Cosmetics
Rijkelstraat 48
3550 Zolder
tel.: 011 / 52 68 80

Permanente make-up verbetert uw natuurlijke uitstraling

Permanente make-up

een investering in uzelf!

Uw ogen, lippen en wenkbrauwen bepalen in belangrijke mate uw uitstraling. Vaak worden zij dan ook door make-up geaccentueerd. Permanente make-up, een unieke dermopigmentatietechniek, garandeert u een perfecte make-up onder alle omstandigheden. Het is een volkomen veilige methode en zonder problemen zelfs op de meest allergische huid toepasbaar. 

De behandeling

Voor het plaatsen van de permanente make-up wordt de huid grondig voorbereid en lokaal verdoofd. De vorm en de kleur van de aan te brengen make-up wordt op voorhand bepaald in overleg met de klant. Het aanbrengen van de permanente make-up duurt ongeveer 45 minuten. Lees meer »

Minimaal 4 weken na de eerste behandeling kan een correctie plaats vinden waarbij nog enkele accenten worden gelegd voor een optimaal resultaat. Deze correctie is eenmalig en is bij de kostprijs inbegrepen mits deze binnen 6 maanden na de eerste behandeling plaats vindt.

 

Uw behandeling in vertrouwde handen

Het aanbrengen van permanente make-up vereist vakkundigheid en precisie. Goede apparatuur, gedegen scholing, perfecte kleurstoffen en dit te samen met onze jaren lange ervaring garanderen een zeer mooi resultaat. Alle behandelingen worden uitgevoerd met steriele materialen.

Wil je graag meer informatie over permanente make-up? Bel ons op 011/526880 of gebruik ons contactformulier.

Deze site werd gemaakt met TwoStepWeb v1.71  | Inhoud door Schoonheidssalon Gently  | Alle rechten voorbehouden  | Gebruiksvoorwaarden