Homepage
Webshop
Permanente make-up
Microblading/Powder Brows
BB Glow
Definitieve ontharing
Is de behandeling veilig?
Resutaten
Behandelvoorwaarden
Couperose
Pigmentvlekken
Rimpelcorrecties
Cellulite/ figuurcorrectie
Geschenkartikelen
Prijslijst
Juwelen Miracles
Merken/Producten
PinPointe footlaser
Hypnose
Bleachen tanden
Foto's Gently Cosmetics
Nieuws
Contacteer ons

Gently Cosmetics
Rijkelstraat 48
3550 Zolder
tel.: 011 / 52 68 80

Is de behandeling veilig?

Zo veilig is de behandeling

Bij de behandling wordt gebruik gemaakt van veilig licht. Onze specialist ziet er op toe dat de instelling volledig is afgestemd op uw huidtypen en haarkleur. De meeste mensen ervaren tijdens de behandeling een korte warme prikkel. De huidcontactkoeling zorgt voor comfort en optimale bescherming.

Wat is de PhotoNova PLS3

De PhotoNova PLS3 is het modernste en een zeer effectief lichtpulssysteem voor definitief verwijderen van haar, alsmede voor huidverfraaiing. De PLS3 onderscheidt zich op kwaliteit van alle andere lichtpulssystemen. De PLS3 kan gebruikt worden op alle delen van het lichaam en bij alle huidtypen.

PhotoNova’s EFM

De EFM (Energy Fluency Meter) wordt gehanteerd om een exacte afstemming van de behandelwaarde te kunnen garanderen. Energiewaarden worden bij voorkeur extern gemeten, zodat een nauwkeurig beeld ontstaat van de hoeveelheid energie die aan de huid wordt afgegeven.

Dit instrument wordt bij alle behandelingen met de PLS3  toegepast.

Eerste kennismaking

Wanneer u zich aanmeldt voor een PLS3 behandeling, zullen wij met u bespreken hoe de PLS3 werkt en een test uitvoeren om te zien hoe uw huid en haar op de behandeling reageert. Daarna wordt in overleg een behandelplan opgesteld.

Tenslotte

De PLS3 wordt veel gebruikt voor het definitief verwijderen van haar.
Echter wist u dat het licht van de PLS3 ook zeer effectief kan worden toegepast bij couperose, acné, steelwratjes, spinnetjes en pigmentvlekken.  meer weten>>
Deze site werd gemaakt met TwoStepWeb v1.71  | Inhoud door Schoonheidssalon Gently  | Alle rechten voorbehouden  | Gebruiksvoorwaarden